Profil

​Kimbrer Kroen leverer alt ud af huset. Smørrebrød – receptioner – festmenuer m.m.

Om Kimbrer Kroen

Kimbrer Kroen blev oprindelig bygget som markedsrestaurant i tilknytning til staldene, hvor der flere gange om ugen blev handlet med køer – grise –heste og meget andet.  Efterhånden var det selskaber og møder der blev det vigtigste, især da staldene blev solgt og erstattet med andet byggeri. Der er fire lokaler på kroen, alle med hver deres udtryk og størrelse, så der er altid et lokale der passer til enhver lejlighed og antal. Igennem kroens ca. 60 årig liv, har jeg været vært og forpagter i over 20 år. Vores primære formål er at give gæsterne en god  oplevelse med god mad, hjemmelavet og veltillavet. Kroens personale er utrolig kompetente og dygtige, de fleste med mange års erfaring. Der er projektor, lærred, internet og mikrofon til rådighed i alle rum. Vi bestræber os på at give gæsterne en tryk og flot ramme om deres fest.

​”VI SKRÆLLER KARTOFLEN SELV OG FILETERER DEN FRISKE FISK I VORES KØKKEN”

Kimbrer Kroen har lokaler til festen fra 20 til 250 personer.

Fest til fast pris er fra kr. 642.00 og middagsselskab fra kr. 491.00

​Afbestillingsgebyr for selskabsarrangementer:

Afbestilling af et selskab på over 12 personer skal ske skriftligt inden 4 uger før arrangementets afholdelse.

For selskabsarrangementer under 12 personer dog kun 2 uger.

Ved større arrangementer kan kroen forlange længere afbestillingsfrist under forudsætning af, at der er truffet særskilt aftale herom.

Ved afbestilling af hele arrangementet eller ved reduktion på mere end 25% i antallet af couverter efter nævnte tidspunkt, men dog inden 6 døgn før arrangementets afholdelse, kræves en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte couverter, ved reduktion i antal dog for det afbestilte antal udover 25%.

Desuden kan hotellet/restauranten kræve at blive holdt skadesløse for udgifter til særlige aftalte ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, optræden og deslige.

Ved afbestilling af selskabsarrangementer senere end 6 døgn forud for arrangementets afholdelse er hotellet berettiget til godtgørelse, der svarer til 100% af samtlige ydelser.

Couvertændringer under 5% kan foretages indtil 48 timer før arrangementets start, uden erstatning.