Tapas – Kun ud af huset
Vælg 5 retter KR. 155,00 – Efterfølgende KR. 23,00 pr. ret
- Nr. 1. Gapazcho ( kold tomatsuppe)
- Nr. 2. Kyllingeroulade med karry/mango creme
- Nr. 3. Pandekage – fyldt med laks og ostecreme
- Nr. 4. Bruchetta med parmasan og pesto
- Nr. 5. Chorizopølse med oliventapanade og rød pesto
- Nr. 6. Perlebyg salat med fetaost og oliven
- Nr. 7. Serano skinke med cantalup melon
- Nr. 8. Frisk dampet grønne asparges i bresaola
- Nr. 9. Ristede tigerrejer med dildcreme
- Nr. 10. Røget okseinderlår med tranebær/melon kompot
- Nr. 11. Vitello Tunnato (skiver af kalvekød med tunsauce)
- Nr. 12. Grøn salat med saltede mandler
- Nr. 13. Indbagte rejer med hvidløgsdressing
- Nr. 14. Minitærte med portobello, spinat og parmasan
- Nr. 15. Quiche med kartoffel og bacon
- Nr. 16. Røget andebryst med tranebærcreme
- Nr. 17. Pastasalat med pesto, oliven og feta
- Nr. 18. Rødbedesalat med sesam og danablue
- Nr. 19. Røget mørbrad med marinerede urter
- Nr. 20. Bønnesalat med hummus
- Nr. 21. Torsk bagt med pesto, dertil grønne urter
- Nr. 22. Rørt tatar af varmrøget laks anrettet på ristet flutes
- Nr. 23. Kyllingespyd med ananas og karrydressing
- Nr. 24. Vesterhavsost med blommekompot
- Nr. 25. Brie med syltede valnødder
- Nr. 26. Tallegio med granatæble kompot
- Nr. 27. Miniæblekage med creme fraiche
- Nr. 28. Skovbærmousse med nøddeflan
- Nr. 29. Tiramisu
- Nr. 30. Bagt cheescake med hindbærcollis
MEDFØLGER HJEMMEBAGT VALNØDDEBRØD, FLUTESBRØD OG SMØR
- Alle retter er anrettet hver for sig på fade.
ELLER: 6 RETTER EFTER KOKKENS VALG KR. 150.00 INKL. BRØD OG SMØR
- Afhentes senest kl. 16.00 – mandag til lørdag ( søndag lukket)