Selskaber – Tapas

Afhentes senest kl. 16:00 – Søndag min. 20 kuverter​.

Tapas – Kun ud af huset

Vælg 5 retter KR. 155,00 – Efterfølgende KR. 23,00 pr. ret​

  • ​Nr. 1. Gapazcho ( kold tomatsuppe)
  • Nr. 2. Kyllingeroulade med karry/mango creme
  • Nr. 3. Pandekage – fyldt med laks og ostecreme
  • Nr. 4. Bruchetta med parmasan og pesto
  • Nr. 5. Chorizopølse med oliventapanade og rød pesto​
  • Nr. 6. Perlebyg salat med fetaost og oliven
  • Nr. 7. Serano skinke med cantalup melon
  • Nr. 8. Frisk dampet grønne asparges i bresaola
  • Nr. 9. Ristede tigerrejer med dildcreme
  • Nr. 10. Røget okseinderlår med tranebær/melon kompot
  • ​Nr. 11. Vitello Tunnato (skiver af kalvekød med tunsauce)
  • ​Nr. 12. Grøn salat med saltede mandler
  • Nr. 13. Indbagte rejer med hvidløgsdressing
  • Nr. 14. Minitærte med portobello, spinat og parmasan
  • Nr. 15. Quiche med kartoffel og bacon
  • Nr. 16. Røget andebryst med tranebærcreme
  • Nr. 17. Pastasalat med pesto, oliven og feta
  • Nr. 18. Rødbedesalat med sesam og danablue
  • Nr. 19. Røget mørbrad med marinerede urter
  • Nr. 20. Bønnesalat med hummus
  • Nr. 21. Torsk bagt med pesto, dertil grønne urter
  • Nr. 22. Rørt tatar af varmrøget laks anrettet på ristet flutes
  • Nr. 23. Kyllingespyd med ananas og karrydressing
  • Nr. 24. Vesterhavsost med blommekompot
  • Nr. 25. Brie med syltede valnødder​
  • Nr. 26. Tallegio med granatæble kompot
  • Nr. 27. Miniæblekage med creme fraiche
  • Nr. 28. Skovbærmousse med nøddeflan
  • Nr. 29. Tiramisu
  • ​Nr. 30. Bagt cheescake med hindbærcollis

MEDFØLGER HJEMMEBAGT VALNØDDEBRØD, FLUTESBRØD OG SMØR

  • Alle retter er anrettet hver for sig på fade.

​ELLER: 6 RETTER EFTER KOKKENS VALG KR. 150.00 INKL. BRØD OG SMØR​

  • Afhentes senest kl. 16.00 – mandag til lørdag ( søndag lukket)