Tapas – Kun ud af huset
VÆLG 5 RETTER KR. 170.00 – EFTERFØLGENDE KR. 27.00 PR. RET.
• Nr. 1. Gapazcho ( kold tomatsuppe)
• Nr. 2. Kyllingeroulade med karry/mango creme
• Nr. 3. Pandekage – fyldt med laks og ostecreme
• Nr. 4. Bruchetta med parmasan og pesto
• Nr. 5. Chorizopølse med oliventapanade og rød pesto
• Nr. 6. Perlebyg salat med fetaost og oliven
• Nr. 7. Serano skinke med cantalup melon
• Nr. 8. Frisk dampet grønne asparges i bresaola
• Nr. 9. Ristede tigerrejer med dildcreme
• Nr. 10. Røget okseinderlår med tranebær/melon kompot
• Nr. 11. Vitello Tunnato (skiver af kalvekød med tunsauce)
• Nr. 12. Grøn salat med saltede mandler
• Nr. 13. Indbagte rejer med hvidløgsdressing
• Nr. 14. Minitærte med portobello, spinat og parmasan
• Nr. 15. Quiche med kartoffel og bacon
• Nr. 16. Røget andebryst med tranebærcreme
• Nr. 17. Pastasalat med pesto, oliven og feta
• Nr. 18. Skinkeruller med flødeost og rucola
• Nr. 19. Røget mørbrad med marinerede urter
• Nr. 20. Bønnesalat med hummus
• Nr. 21. Torsk bagt med pesto, dertil grønne urter
• Nr. 22. Rejemousse’
• Nr. 23. Kyllingespyd med ananas og karrydressing
• Nr. 24. Vesterhavsost med blommekompot
• Nr. 25. Brie med syltede valnødder
• Nr. 26. Tallegio med blomme kompot
• Nr. 27. Miniæblekage med creme fraiche
• Nr. 28. Skovbærmousse med nøddeflan
• Nr. 29. Tiramisu
• Nr. 30. Cheescake med hindbærcollis
MEDFØLGER HJEMMEBAGT VALNØDDEBRØD, FLUTESBRØD OG SMØR
– Alle retter er anrettet hver for sig på fade.
– Min 8 kuverter- ønskes mindre antal, bestemmer vi menu
ELLER: 6 RETTER EFTER KOKKENS VALG KR. 160.00 INKL. BRØD OG SMØR
– Afhentes senest kl. 16.00 – mandag til lørdag ( søndag lukket)
